SantCugatCreix incentiva el projecte 'Ethics4Sport' amb una col·laboració solidària amb l'entitat PREAD


  • Comparteix:

La Sala Ginesta de l'ajuntament ha acollit l'acte de presentació de la col·laboració

La Sala Ginesta de l'ajuntament ha acollit l'acte de presentació de la col·laboració

SantCugatCreix i l'Obra Social La Caixa col·laboraran amb PREAD, associació local que treballa per a la prevenció de l'ansietat i la depressió, a través del projecte Ethics4Sport. Aquesta iniciativa es desenvolupa mitjançant incidències que introdueixen en un registre pares i tècnics dels esportistes, i la col·laboració farà que l'Obra Social La Caixa aporti un euro per cada incidència amb l'objectiu d'arribar als 3.000. En cas que no s'aplegui aquesta quantitat, l'Obra Social n'assumirà la resta.

La Carta Ètica de SantCugatCreix, a la qual s'han adherit 17 entitats i que aglutina prop de 9.000 esportistes, reforça la seva vessant solidària i ho fa a través d'incentivar la seva eina de monitorització. Aquesta temporada, el projecte ha volgut animar els clubs a augmentar el registre d'incidències mitjançant la competitivitat inherent en la pràctiva esportiva, reconeixent aquells clubs que més hi participen, i ara també ho fa amb una col·laboració solidària a PREAD.

El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, explica el factor motivador que això pot generar en els entitats, i insisteix en la importància d'afegir l'element solidari al projecte.

Albert Salarich

És un element motivador que cada club al final de temporada se li pugui entregar un taló que mostri què ha suat cada club per poder ajudar aquesta entitat.


Més enllà d'aquesta aportació econòmica, el conveni inclou unes sessions de treball entre PREAD i SantCugatCreix. Pel director d'aquesta associació que ajuda a prevenir l'ansietat i la depressió, Toni Santander, es tracta d'una 'gran aportació' que pot ajudar a desenvolupar els seus projectes.

Toni Santander

Per a nosaltres és una gran aportació, perquè amb 3.000 euros podem ajudar molts adolescents que ho estan passant malament.


El representant de l'Obra Social de La Caixa, Xavier Lao, argumenta que els valors d'aquest conveni s'apropen molt als de l'Obra Social.

Xavi Lao

El projecte de SantCugatCreix ens quadra amb els valors de l'Obra Social de La Caixa, i el projecte de PREAD gestiona el tema de manera directa i és un projecte d'emprenedoria.


La presentació d'aquest vincle s'ha dut a terme aquest dimecres a la Sala Ginesta de l'ajuntament. També hi han assistit la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer, i el regidor d'Esports, Eloi Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.