El Super Grand Slam de Valldoreix reunirą de nou les millors pales del Circuit Catalą

Altres

Publicat el 20/mar/17 per Dani Aguilą

El Super Grand Slam de pądel que es disputarą al Club Esportiu Valldoreix des de d'aquest diumenge durant una setmana reunirą de nou les millors pales del Circuit Catalą. L'organització treballa per tornar a batre el rčcord de participació en un torneig de Super Grand Slam, una fita que van assolir l'any passat amb 220 parelles. Aquest dilluns s'ha presentat la cita a l'EMD de Valldoreix.

La vuitena edició del campionat de pądel que organitza el Club Esportiu Valldoreix, segona en quč és Super Grand Slam, serą una de les principals cites del cinquanta aniversari del Club Esportiu Valldoreix. El Super Grand Slam és el segon tipus de campionat en importąncia del Circuit Catalą, només per darrere del Campionat de Catalunya. En aquest sentit, s'espera la presčncia dels primers classificats del rąnquing catalą tant en masculķ com en femenķ.

Les inscripcions es poden dur a terme a la web de la Federació Catalana fins el divendres a les deu del matķ i a hores d'ara mantenen un ritme que fan que l'organització vegi possible batre el rčcord de participants a un Grand Slam. El president del club, Joan Carles Pradell, recorda la xifra obtinguda l'edició de l'any passat.

Joan Carles Pradell

L'any passat va ser el torneig amb rčcord de participació de parelles. Va tenir un gran čxit i veurem si podem mantenir-nos.

Your browser doesnā€™t support HTML5 audio



A la presentació hi ha assistit el president de la Federació Catalana de Pądel, Pere Hernįndez, que ha lloat el nivell del torneig i la tasca del Club Esportiu Valldoreix.

Pere Hernįndez

Tenim davant una entitat amb 50 anys d'histņria i mostrem la nostra admiració.

Your browser doesnā€™t support HTML5 audio



L'any passat, en la primera edició en quč el torneig era de nivell Super Grand Slam, les parelles guanyadores van ser les que a dia d'avui lideren el rąnquing catalą, les formades per Enric Sanmartķn i Adriįn Biglieri i per Gemma Triay i Lucķa Sanz.