El Club de Golf Sant Cugat estrenarà el 5è Desafiament Fundació Seve Ballesteros


  • Comparteix:

Un dels camps del Golf Sant Cugat / Font: Golfsantcugat.com

Un dels camps del Golf Sant Cugat / Font: Golfsantcugat.com

El Club de Golf Sant Cugat acull dissabte de la setmana que ve la primera prova del 5è Desafiament Fundació Seve Ballesteros, un circuit de 25 tornejos benèfics que es disputaran per parelles i els beneficis del qual serviran per finançar projectes d'investigació en la lluita contra el càncer. La parella guanyadora, a més, aconseguirà un bitllet per al torneig amateur previ de l'Eurasia Cup 2018, un campionat biennal que enfronta els principals jugadors europeus i asiàtics.

La instal·lació santcugatenca va ser la primera en què Ballesteros va disputar un Campionat d'Espanya, el 1974, i anys més tard el golfista en va dissenyar el camp. Ara serà l'encarregada de donar el tret de sortida a un circuit que recorrerà bona part del territori estatal i que conclourà el 28 d'octubre al Real Golf de Pedreña, a Cantàbria.

Un dels dos membres de la parella que hi vulgui participar ha de ser major d'edat, amb un hàndicap de 24 en homes i 32 en dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.