La cursa solidària Campus Run Sant Cugat se celebrarà el 30 d'abril


  • Comparteix:

El cartell de Campus Run / Font: Campusrunsantcugat.wordpress.com

El cartell de Campus Run / Font: Campusrunsantcugat.wordpress.com

La cursa Campus Run Sant Cugat se celebrarà finalment el diumenge 30 d'abril amb la vocació 'd'unir la comunitat universitària entorn als valors de l'esport i la solidaritat'. La competició, de set quilòmetres i amb sortida i arribada a l'escola Turó de Can Mates, s'havia de disputar el 26 de febrer però la coincidència amb Carnaval va obligar a ajornar-la. La cursa té la col·laboració de quatre centres universitaris i la participació té un preu de 10 euros. Un euro de cada inscripció anirà destinat al Talleret de Càritas Sant Cugat.

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC), l'Escola Tècnica d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya, Esade i l'Escola Gimbernat són els quatre centres universitaris que col·laboren en aquesta cursa, que també ha modificat l'horari: començarà a dos quarts de deu del matí. La inscripció s'ha de dur a terme a Championchip.cat, amb un preu de 10 euros per a aquells que no disposin de xip i de vuit per a aquells que sí que en tinguin.

Catalana Occidente, Thinkinsport i Nutrisport també col·laboraran amb la cita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.