Rússia, Bèlgica i la Gran Bretanya es reparteixen els primers ors de l'European Regional Open de boccia


  • Comparteix:

Aquest dimecres s'han disputat les primeres finals del torneig continental de boccia / Boccia2017santcugat.com

Aquest dimecres s'han disputat les primeres finals del torneig continental de boccia / Boccia2017santcugat.com

Rússia, Bèlgica i la Gran Bretanya s'han proclamat campions de les tres primeres categories que s'han disputat a l'European Regional Open de boccia, que se celebra a Sant Cugat des de dimarts. Els russos han obtingut l'or a la disiciplina d'equips BC1/BC2, els belgues ho han fet a la de parelles BC3 i els britànics a la de parelles BC4. La selecció espanyola ha estat tercera a la categoria de parelles BC3.

Els tres primers campionats de la cita contintental s'han definit en els dos primers dies de l'European Regional Open, on s'ha copsat el potencial del boccia rus. En les tres finals de les categories BC1/2 per equips, BC3 per parelles i BC4 per parelles, s'hi ha classificat un conjunt de Rússia, tot i que només en una, en la d'equips, s'ha proclamat campiona després de desfer-se de la Gran Bretanya per 5 a 3.

A les dues disiciplines de parelles, la Gran Bretanya ha girat la truita i ha superat els russos en BC4 (11-4), mentre que en BC3 Bèlgica ha guanyat Rússia (6-4). En aquesta darrera competició, la selecció espanyola ha assolit la tercera posició després d'imposar-se a la final de consolació al combinat britànic (3-1).

Definides les competicions d'equip, ara és el torn dels tornejos individuals, els corresponents a les categories BC1, 2, 3 i 4. Tot plegat acabarà dissabte amb les finals d'aquestes modalitats i la cerimònia de cloenda de l'European Regional Open de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.