El tennis i el pàdel seran els protagonistes del 50è aniversari del Club Esportiu Valldoreix


  • Comparteix:

El tennis i el pàdel seran els protagonistes dels actes del 50è aniversari del Club Esportiu Valldoreix que s'han presentat aquest dimarts a l'entitat valldoreixenca. 26 activitats amb campionats internacionals de tennis, tornejos de pàdel, un congrés nacional de tennis i pàdel i el sopar de cloenda són els actes més destacats que s'allarguen fins l'abril de l'any que ve.

El Club Esportiu Valldoreix compleix 50 anys i ho celebra amb un conjunt d'activitats per a tots els socis de l'entitat. L'11a edició del Futures BTT Tennis Academy Ciutat de Valldoreix entre el 6 i el 14 de maig, el 7è Open ITF sènior entre el 28 d'agost i el 3 de setembre, el 7è torneig Padelcat entre el 18 i el 24 de setembre i el 5è torneig solidari Força Miquel entre el 7 i el 17 de juny, són les activitats esportives més destacades de l'aniversari. Un quadrangular de futbol, una diada infantil, una obra de teatre i una exposició dels 50 anys de l'entitat completen els actes.

La presentació d'aquest calendari d'activitats també ha servit per veure el logo de l'entitat, creat per l'artistat Paco Minuesa, i un video històric del club. El president de l'entitat, Joan Carles Pradell, destaca la funció associativa dels clubs.

Joan Carles Pradell

Els clubs han de potenciar els vincles entre les persones.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, el president de la federació catalana de tennis, Joan Navarro, el gerent de la federació catalana de pàdel, Javier Casadesús, el representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, i el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, han presidit l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.