Els StQlímpics consoliden la seva aposta esportiva i social en la seva cinquena edició


  • Comparteix:

La primera fase de la 5a edició dels StQlímpics, celebrada aquest divendres a la ZEM La Guinardera, consolida l'aposta en participació i manté la seva vocació d'integració a través de l'esport. L'organització, a càrrec del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha aplegat sis entitats santcugatenques i 76 participants, cinc més que l'edició anterior. La novetat d'enguany ha estat una exposició fotogràfica que repassa la trajectòria dels StQlímpics per conmemorar els cinc anys de la competició.

Com cada any des del 2013 les entitats ASDI Sant Cugat, Residència Guru Valldoreix, Taller Jeroni de Moragas, Centre Ocupacional ASPASUR Valldoreix, Centre Sant Medir i el Club Muntanyenc Sant Cugat s'han reunit a la Guinardera per celebrar una festa de l'atletisme adaptat.

Més enllà de la competició, que consisteix en 60 metres llisos, 60 metres tanques i llançament de vòrtex, la novetat d'aquesta edició és una exposició fotogràfica en motiu del cinquè aniversari dels StQlímpics. Aquesta té previst fer ruta per totes les entitats que hi col·laboren i es preveu que en un futur tingui un lloc a la Casa de Cultura.

Com cada any l'activitat es divideix en tres fases: l'atletisme, el bàsquet i la petanca, les dues últimes a càrrec de la Unió Esportiva Sant Cugat i el grup de petanca del Casal d'Avis de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.