L'equip santcugatenc Bultzaki Camps-Merida Bike Team finalitza sisè a la Titan Desert


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Juan Luciano, Riki Español i David Borrella / Font: cedida

D'esquerra a dreta, Juan Luciano, Riki Español i David Borrella / Font: cedida

L'equip santcugatenc Bultzaki Camps-Merida Bike Team, integrat per Riki Español, Juan Luciano i David Borrella, ha finalitzat en sisena posició a la Titan Desert, cursa pel desert del Marroc de sis etapes. El conjunt santcugatenc ha participat per primera vegada en una de les curses més exigents de BTT.

L'estat de forma de Juan Luciano, Riki Español i David Borrella ha superat la fita marcada per entrar en el top ten per equips d'un total de 45 conjunts. Riki Español assegura que la sisena plaça és un premi molt important per la feina feta per l'equip.

Riki Español

Els cinc primers classificats es dediquen pràcticament a aquestes curses. Nosaltres amb la sisena plaça hem demostrat que la feina que s'ha fet és molt bona.


A la classificació individual, Riki Español ha finalitzat 109è a la general, David Borrella, 110è, i Juan Luciano, 38è. La Titan Desert ha reunit 470 participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.