La 36a Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars, aquest divendres al Parc de l'Arboretum

Instant de la cloenda de l'any passat

Altres

Publicat el 25/mai/17 per Dani Aguilà

La 36a edició de la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars, que organitza l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), omplirà aquest divendres de joves esportistes el Parc de l'Arboretum entre dos quarts de sis de la tarda i les nou del vespre. Per tercer any consecutiu, la cita proposa l'EsportTast, una mostra dels diferents esports que ofereix l'OMET. Enguany es tenen en compte noves disciplines i per aquest motiu es lliuraran els trofeus en dos escenaris simultanis.

Les competicions d'handbol, tennis taula, bàsquet, ciclisme, atletisme, trail running, futbol 7, futbol sala, voleibol, escacs, hip-hop, gimnàstica rítmica i gimnàstica artística posen el punt final amb aquesta festa que forma part del projecte 'Ethic4Sports' de SantCugatCreix, i per enllaçar amb el programa de valors 'En Volem Cinc' es lliuraran guardons als equips de bàsquet de Sant Cugat en les següents categories: fair play, esforç i companyonia.

A totes aquestes disciplines se'ls afegeix enguany el repartiment de premis en les modalitats d'iniciació esportiva, multiesport, karate, patinatge i rítmica escolar. Els premis es repartiran en dos escenaris, l'Arc, destinat als guardons dels Jocs Esportius Escolars, i el Cilindres, en què es reconeixerà l'Esport Escolar. S'entregaran trofeus als tres primers classificats de totes les categories, excepte prebenjamí i benjamí, i medalles i diplomes a la resta de participants.

L'EsportTast tindrà escacs, tennis taula, atletisme, futbol, handbol, voleibol, ciclisme i bàsquet. En aquest últim esport, es durà a terme el 'Repte Ciutat del Bàsquet Català', en què es proposaran proves de bàsquet per aconseguir un obsequi.