L'Ajuntament i SantCugatCreix presentaran el 27 de juny l'aplicació per a mòbils d'Ethics4Sports


  • Comparteix:

El programa 'Ethics4Sports' fa un nou pas endavant

El programa 'Ethics4Sports' fa un nou pas endavant

L'Ajuntament i SantCugatCreix presentaran el dimarts 27 de juny l'aplicació per a mòbils per desenvolupar el projecte Ethic4Sports, ha anunciat el president de l'associació, Albert Salarich, al programa de Cugat.cat 'Sant Cugat a fons'. L'eina servirà per facilitar els registres que cada club introdueixi per avaluar l'aplicació del Codi Ètic, en un sistema informatitzat que permet extreure conclusions del comportament de jugadors i entrenadors. La presentació es durà a terme a l'acte de cloenda de temporada de SantCugatCreix, que se celebrarà al Claustre del Monestir.

El projecte Ethics4Sport, que desenvolupen l'Ajuntament i SantCugatCreix conjuntament amb cinc socis europeus mitjançant el programa 'Erasmus +', farà un important pas endavant al setembre, a l'inici de la temporada que ve, quan entri en funcionament l'aplicació per a mòbils que facilitarà l'entrada de registres al programa informàtic que avalua l'aplicació del Codi Ètic, un app que es presentarà d'aquí a dos dimarts. Així, cada club podrà dur a terme aquesta tasca d'una manera més senzilla, tal com ha explicat Albert Salarich al 'Sant Cugat a fons'.

Albert Salarich

Aquesta app la posarem en marxa al setembre. Facilitarà molt la feina i serà un pas endavant per al projecte.


Aquesta aplicació la utilitzaran també la resta de socis europeus del consorci: l'Scuola di Pallavolo Anderlini italià, l'ERG Iserlohn alemany, la Universitat de Rennes 2 de França, la Universitat de Leicester i el club de futbol AFC Barwell britànics. A la presentació, hi assistirà Laura Orgué, amb tres participacions en Jocs Olímpics d'hivern i campiona del món de curses de muntanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.