Natàlia Garcia Timofeeva, favorita al Campionat d'Espanya de Rítmica d'aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Natàlia Garcia Timofeeva, en una imatge d'arxiu / Font: Oleg Naumov

Natàlia Garcia Timofeeva, en una imatge d'arxiu / Font: Oleg Naumov

La gimnasta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat Natàlia Garcia Timofeeva busca des d'aquest divendres endur-se el títol del Campionat d'Espanya Individual de Rítmica, que es disputa a València fins diumenge. La catalana pugnarà per succeir Carolina Rodríguez, ja retirada, que s'ha endut els últims vuit títols. Les principals rivals de Garcia Timofeeva, que ha acabat subcampiona les sis últimes edicions, seran Sara Llana i Polina Berezina.

La gimnasta del club santcugatenc pretén fer el pas definitiu com la millor especialista de l'Estat espanyol. Després del domini incontestable de Carolina Rodríguez en l'última dècada, amb Garcia Timofeeva seguint-la de prop els darrers anys, ara la catalana té via lliure per alçar-se amb el primer títol. Campiona de l'Estatal a les edats aleví, infantil i júnior, la participant del Club Gimnàstica Sant Cugat va ser la millor en categoria Honor en pilota el 2011, en maces el 2015 i en cinta l'any passat.

Garcia Timofeeva arriba en un bon estat de forma després d'haver assolit el triomf al prestigiós Trofeu Ciutat de Barcelona i haver acabat en setena posició a la Copa del Món de Guadalajara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.