El paratriatleta Dani Nafría pretén disputar l'exigent Ironman de Lanzarote


  • Comparteix:

Dani Nafría, a l'esquerra, forma part d'aquest projecte / Font: Persiguetussuenos.com

Dani Nafría, a l'esquerra, forma part d'aquest projecte / Font: Persiguetussuenos.com

El paratriatleta Dani Nafría pretén disputar l'Ironman de Lanzarote, una de les cites més exigents d'aquesta modalitat a nivell continental. Nafría s'estrenaria en les distàncies de l'ironman, i per aconseguir participar-hi espera fer-se amb una de les beques del programa 'Persigue Tus Sueños' de GAES, a la qual opta juntament amb Sergio Matías, esportista amb un càncer amb metàstasi als pulmons i al cap, i amb el suport de Sergio del Río, que ha completat ja tres ironmans.

Nafría es troba definint el calendari per a la temporada 2017-18, amb una data marcada en vermell: el 26 de maig, dia en què se celebra l'Ironman de Lanzarote. El santcugatenc vol dur a terme per primera vegada una competició d'aquestes característiques, i per finançar el projecte intentarà endur-se una de les beques de GAES. Per al paratriatleta seria emocionant debutar en una cita d'aquest prestigi.

Dani Nafría

Seria genial debutar a Lanzarote, un dels més durs del món, per clima i desnivell, i creuar abans de les 17 hores de tall.


Més enllà d'aquest repte, Nafría segueix cercant finançament per poder disputar altres proves aquest curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.