Padel TEA, nova iniciativa del Complex Esportiu Valldoreix i Dinamiks per a infants amb autisme


  • Comparteix:

L'activitat s'ha presentat a la sala de plens de l'EMD Valldoreix

L'activitat s'ha presentat a la sala de plens de l'EMD Valldoreix

El Complex Esportiu Valldoreix i l'empresa Dinamiks han presentat Padel TEA, una nova iniciativa perquè els infants amb autisme puguin practicar padel. L'activitat es durà a terme els dissabtes a partir del 7 d'octubre de tres a cinc de la tarda en grups de fins a vuit nens, una xifra per respectar la qualitat de l'activitat on hi haurà un monitor per a cada dos alumnes. A més, s'ha iniciat una campanya de donació de material esportiu per reduir el cost de l'activitat al mínim possible.

Normalitzar els casos d'autisme i oferir mitjans per millorar les capacitats de coordinació, participació i interacció dels nens. Aquests han estat els principals objectius de la iniciativa Padel TEA, enfocada a nens d'entre 6 i 16 anys. L'empresa Dinamiks, que ja organitza activitats esportives enfocades a la bicicleta i al bàsquet, ara obre les portes al món del padel de la mà del Complex Esportiu Valldoreix per tal d'ampliar l'oferta per a nens amb autisme.

L'objectiu de la iniciativa és personalitzar al màxim l'entrenament i desenvolupar un treball específic i individualitzat amb cada infant. L'encarregat de Dinamiks, Carlos Felipe, explica que el projecte neix per augmentar l'oferta d'esports adaptats.

Carlos Felipe Reinoso

L'objectiu és seguir creixent i continuar amb l'ampliació d'activitats per a nens amb autisme perquè hi ha una manca d'aquestes


Les inscripcions tenen un cost de 45 euros mensuals i es fan a través de Dinamiks.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.