Rovira: 'Descartem la gratuïtat en el bus llançadora de la Guinardera perquè ja apliquem tarifació social'


  • Comparteix:

El bus llançadora uneix la Rambla del Celler i la ZEM de la Guinardera

El bus llançadora uneix la Rambla del Celler i la ZEM de la Guinardera

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha descartat la gratuïtat del bus llançadora que uneix la Rambla del Celler i la ZEM de la Guinardera. Rovira destaca que ja s'aplica una tarifació social perquè els nens i nenes d'entre quatre a 16 anys i que són titulars d'un abonament de transport T16 no paguin bitllet. La Coordinadora d'Entitats Esportives havia demanat la gratuïtat d'aquest servei i també el grup municipal de Ciutadans que presentarà una moció al ple d'octubre.

El bus llançadora que uneix la Rambla del Celler amb la ZEM de La Guinardera està operatiu des del 5 de setembre. L'objectiu d'aquest bus és reforçar el servei de transport públic fins al nou pavelló esportiu, que des d'aquesta temporada acull els entrenaments del Futbol Sala Sant Cugat, el Volei Sant Cugat i l'Escola de Patinatge Artístic. La llançadora funciona de dilluns a divendres en horari de tarda.

La Coordinadora d'Entitats Esportives i el grup municipal de Ciutadans han demanat la gartuïtat del servei. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, descarta aquesta possibilitat perquè ja existeix una tarifació social en transport urbà.

Eloi Rovira

No contemplem la gratuïtat en el transport urbà, sí la tarifació social.


El pavelló de la Guinardera s'inaugurarà oficialment dissabte de la setmana que ve.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.