La 7a edició de la Marxa Corredor Verd del Vallès es disputarà el 28 d'octubre

Imatge de la darrera edició de la Marxa Corredor Verd / Font: Club Muntanyenc Sant Cugat

Altres

Publicat el 10/oct/17 per Joan Garcia

La 7a edició de la Marxa Corredor Verd del Vallès, caminada amb tres itineraris, es disputarà el 28 d'octubre amb sortides des de Matadepera i Sant Cugat i arribada a la nostra ciutat. Les inscripcions s'han de formalitzar a Cmsc.cat fins el 26 d'octubre. La coordinadora de la caminada, Antònia Sans, destaca que cal preservar aquest corredor i la millor manera de fer-ho és conèixer els diferents indrets que l'integren.

Els participants poden triar entre tres modalitats, la de 22 quilòmetres amb sortida des de Matadepera i arribada a Sant Cugat, la Circular de Collserola, de 21,3 quilòmetres amb sortida i arribada des de la plaça Pep Ventura i la tercera és de de més de 43 quilòmetres, des de Matadepera passant per Sant Cugat i completant la Circular de Collserola. La coordinadora de la caminada, Antònia Sans,

Antònia Sans

S'ha de preservar aquest corredor i demanem que no s'edifiqui en aquestes zones.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La cursa passarà per Matadepera, Sant Cugat, Sant Quirze del Vallès i Terrassa. El nombre de participants ha anat augmentant des de la 1a edició amb 55 corredors, després va augmentar fins els 170 al 2014 i en els dos darrers anys s'ha estabilitzat amb els 150.