Els World Games de la CPISRA, que es disputen a Sant Cugat, cerquen uns 300 voluntaris

Sant Cugat ja va acollir l'Europeu de Boccia

Altres

Publicat el 25/oct/17 per Dani Aguilā

Els World Games, que organitzen l'Associaciķ Internacional d'Esports de Parālisi Cerebral (CPISRA) i la Federaciķ Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals a Sant Cugat del 5 al 16 d'agost, cerca 300 voluntaris per colˇlaborar en l'organitzaciķ i execuciķ de l'esdeveniment. Les inscripcions es poden dur a terme al lloc web del campionat i hi poden participar tots aquells majors de 16 anys. La cita, que comptarā amb la colˇlaboraciķ de l'Ajuntament, reunirā vuit modalitats d'esports diferents dividides en les categories 'esports i 'esports en desenvolupament'.

Aquesta serā la tretzena ediciķ d'aquetsa competiciķ mundial, la primera que se celebra a Catalunya, un conjunt de tornejos que es disputaran durant 11 dies a la ciutat entre les principals instalˇlacions esportives, com el Centre d'Alt Rendiment, la ZEM de la Guinardera i la ZEM de la Rambla del Celler. Dins la categoria 'esports' hi haurā l'atletisme, el race running,el futbol, el taekwondo i la nataciķ, mentre que en els 'esports en desenvolupament' s'inclourā boccia, futbol femení, tennis taula i eslālom en cadira de rodes.

Els voluntaris hauran de cobrir diferents aspectes com el transport, la logística, la premsa i comunicaciķ, l'atenciķ i informaciķ, el merxandatge i colˇlaboraciķ en l'ārea esportiva.

Vídeo promocional dels World Games