L'equip de govern proposarà al ple de dilluns atorgar la Medalla d'Honor al Junior


  • Comparteix:

El Junior arribarà l'1 de desembre al centenari / Foto: Junior

El Junior arribarà l'1 de desembre al centenari / Foto: Junior

El ple d'aquest dilluns votarà la concessió de la Medalla d'Honor de Sant Cugat al Junior coincidint amb el centenari de l'entitat. Amb aquesta distinció, l'equip de govern vol 'posar en valor la trajectòria, la transcendència de la labor i la contribució a fer de Sant Cugat una ciutat viva i activa'. Serà la cinquena medalla d'honor que rep una entitat santcugatenca, després de les de la Societat Coral la Lira, la Unió Santcugatenca, el Club de Golf Sant Cugat i el Sant Cugat FC, també entitats centenàries.

La proposta destaca el 'tarannà familiar i lúdic' del club i que el seu 'principal actiu' són les persones. També assenyala que el Junior és 'sinònim de lleure, de salut, de valors esportius com el compromís, el respecte, la humilitat, la confiança i l'esforç'. El president del Junior, Rafa Espino, ha remarcat a Cugat.cat l'orgull que seria rebre aquesta distinció.

Rafa Espino

Com que molts ciutadans formen part d'aquest club, veure reconegut aquest mèrit suposa seguir treballant amb esforç i il·lusió.


El Junior es va fundar l'1 de desembre de l'any 1917 i el club celebrarà l'efemèride amb un sopar de gala a l'Hotel Qgat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.