Últimes 50 places lliures per a la 1a Marxa de la Salut d'aquest diumenge a Valldoreix

Detall del cartell de la prova

Altres

Publicat el 16/nov/17 per Oriol Petit

La 1a Marxa de la Salut de marxa nòrdica que tindrà lloc aquest diumenge ja té 450 participants apuntats dels 500 previstos com a màxim pels organitzadors, el Club Muntanyenc Sant Cugat i el Club Marxa Nòrdica Collserola. Amb sortida i arribada al Complex Esportiu de Valldoreix, la prova recorrerà 10 quilòmetres pel Parc de Collserola amb l'objectiu de donar a conèixer els beneficis de la disciplina. Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres a través del web del CMSC o presencialment el mateix dia de la caminada.

Qui no s'hagi pogut inscriure per internet ho podrà fer en persona fins a dos quarts de deu del matí de diumenge, 30 minuts abans que es doni el tret de sortida a la primera edició d'aquesta Marxa de la Salut. El preu d'inscripció és de 14 euros per als federats i 16 per als no federats.

Tots els assistents a la cita rebran una samarreta, un got amb mosquetó, un mocador tubular pel coll i el cap i una bossa de regals dels patrocinadors, a més d'un dorsal amb el qual participaran al sorteig d'un lot de material esportiu. Tot i el caràcter lúdic i saludable de la prova, hi haurà tres premis tant en categoria masculina com en femenina per aquells que millor executin la tècnica de la marxa nòrdica.