Jaume Leiva i Laura Vílchez es proclamen campions de la 19a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat

Altres

Publicat el 31/des/17 per Pedro Miserachs

Jaume Leiva, en categoria masculina, i Laura Vílchez, en femenina, són els guanyadors de la 19a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat. Aquesta és la tercera víctoria de Leiva en aquesta prova i iguala Omar Ougzfi en el nombre de títols, en una competició que ha aplegat prop 2.000 atletes.

La cita ha començat puntual a dos quarts de sis de la tarda a la plaça Victòria dels Àngels i ha tingut la participació de 1995 corredors, una xifra una mica més baixa que l'anterior edició, però que ha millorat gràcies als inscrits de darrera hora. L'organitzador de la cursa, Domingo López, pensa que finalment han pogut tenir un bons registres de participants.

Domingo López

Amb les xifres que teníem fa uns dies, el balanç final de participants ha estat bo. Pensàvem que sent diumenge vindria més gent, però al final no ha estat així. Els motius no els sabem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El guanyador en categoria masculina, Jaume Leiva, ha aturat el cronòmetre a 31 minuts i 31 segons amb el qual ha assolit el seu tercer triomf en la prova. El podi l'han completat Mohamed Azzouz i Mounim El Joukh. Leiva destaca la duresa de la prova davant uns rivals molt potents.

Jaume Leiva

Ha estat un dia dur. Coneixia bé els rivals i ells són de distàncies curtes. Les sensacions no han estat bones durant la cursa perquè he patit una mica, però el més important era gaudir de la Sant Silvestre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La campiona en dones, Laura Vílchez, també de l'equip Run With Leiva, ha fet un temps de 38 minuts i 27 segons i ha obtingut el títol per primera vegada. La segona classificada ha estat Montse Carazo, mentre que en tercera posició ha arribat Carla Ràfols. La campiona, Laura Vílchez, comenta la igualtat en els primers quilòmetres.

Laura Vílchez

Fins el quilòmetre cinc hem anat juntes, però després he anat marxant a poc a poc i molt bé al final.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La cita s'ha celebrat per vuitè any a Sant Cugat i ha recorregut alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat, com el Monestir, amb arribada a la ZEM de la Rambla del Celler. La resta de premis de les altres categories es faran entrega el divendres 12 de gener, a les set del vespre, a l'Ajuntament.