El pavelló de Can Llobet estrenarà aquesta jornada la calefacció


  • Comparteix:

El pavelló de Can Llobet

El pavelló de Can Llobet

El pavelló municipal de Can Llobet disposarà de calefacció aquesta jornada. Després de dos mesos d'obres, la instal·lació ja s'ha acabat i se n'ha comprovat el funcionament. Es tracta d'una calefacció amb una sèrie de tubs situats a sota els seients per trencar la sensació de fred a l'equipament i ajustar-ne el consum a les necessitats de cada dia. Inicialment, les obres tenien una durada d'entre tres i quatre setmanes i han tingut un cost al voltant de 60.000 euros.

Una vella reclamació
El principal beneficiat d'aquesta millora serà l'Olímpyc Floresta, que fa un ús majoritari de Can Llobet. Es tracta d'una demanda que fa ja temps que duu a terme el club florestà, amb una primera reclamació el 2006. Des de llavors, un grup de socis ha exigit aquesta millora, que finalment es fa efectiva entre els objectius de Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport 2018.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.