Sant Cugat opta al Campionat de Catalunya de Rítmica i la Copa d'Espanya d'Estètica


  • Comparteix:

El pav 3 vol tornar a aplegar gimnàstic rítmica d'alt nivell

El pav 3 vol tornar a aplegar gimnàstic rítmica d'alt nivell

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i l'Ajuntament han demanat organitzar el Campionat de Catalunya per Conjunts Absolut de Rítmica i la tercera fase i final de la Copa d'Espanya d'Estètica. El president de l'entitat, Toni Molina, ha explicat a Cugat.cat que el torneig català està pràcticament assegurat, mentre que per acollir l'estatal s'haurà de competir amb la candidatura de Granada. El primer es durà a terme durant el primer cap de setmana de novembre i el segon, entre el 15 i 17 de juny. La seu de les competicions seria el pav 3.

En el marc del reconeixement com a Ciutat Europea de l'Esport 2018, el Club Gimnàstica i l'Ajuntament pretenen oferir dues competicions de gran prestigi i impacte tant de rítmica com d'estètica. En la primera disciplina, la petició del Campionat de Catalunya de Nivell 8, l'absolut, s'ha fet a la Federació Catalana de Gimnàstica, i tot fa pensar que el torneig se celebrarà a Sant Cugat a principis de novembre tenint en compte que no hi ha més candidatures. La decisió definitiva es coneixerà a les properes setmanes.

El president del Club Gimnàstica Sant Cugat, Toni Molina, recorda a Cugat.cat que fa ja temps que el club no organitza una cita d'aquest perfil i que era un moment idoni per fer-ho.

Toni Molina

La idea d'organitzar el campionat és, d'una banda, el fet que Sant Cugat és Ciutat Europea de l'Esport, i de l'altra, per la necessitat que puguem gaudir d'un campionat a la nostra ciutat.


Més enllà de proclamar-se campió de Catalunya, aquest torneig dóna dret a les tres places per ser al Campionat d'Espanya de Conjunts d'aquest esport.

Copa d'Espanya d'Estètica
Pel que fa a l'altra competició, l'entitat el demana amb la voluntat de tenir també forta presència en l'estètica. La demanda s'ha dirigit a l'Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica, però en aquest cas no és tan clar que la cita s'organitzi a Sant Cugat. Es competirà amb Granada, que també pretén acollir el torneig. Serà un campionat que servirà per conèixer els resultats definitius de la Copa d'Espanya. Es tracta d'un circuit de tres cites, la final de les quals és la que se celebrarà el novembre.

En tots dos casos, els campionats tindrien lloc al pav 3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.