La Unió Esportiva Sant Cugat de tennis taula vol tancar la primera volta com a líder en solitari


  • Comparteix:

L'objectiu de la temporada és assolir l'ascens a Primera Estatal / Foto: UESC

L'objectiu de la temporada és assolir l'ascens a Primera Estatal / Foto: UESC

L'equip de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) tanca aquest cap de setmana la primera volta de lliga amb l'objectiu de mantenir el liderat en solitari al grup 5 de Segona Estatal. L'equip vermell-i-negre, que lluita per recuperar la categoria perduda l'any passat, només ha perdut un dels nou partits que ha disputat fins ara, i si aquest dissabte superen l'Esparreguera tindran com a mínim dos punts d'avantatge a la taula respecte els dos perseguidors, el Ripollet i el Sallent.

L'equip format per Josep Antón, Enric Bosch i Gualberto Cabello, amb Gabriel Oliveras com a primer suplent, va superar a la primera jornada del 2018 els Lluïsos de Gràcia, i es va assegurar tancar la primera volta al capdavant de la taula. Això sí, una victòria aquesta setmana els donaria el primer lloc en solitari, ja que el segon classificat, el Ripollet, descansa.

Josep Antón adverteix que la igualtat de la competició és molt alta i que tots els rivals són complicats, però reconeix que l'objectiu de l'equip és recuperar la categoria de Primera Estatal perduda la temporada passada.

Josep Antón

L'objectiu és recuperar la categoria, com hem fet sempre que hem baixat a Segona. Cada any és més difícil i el nivell mitjà de les lligues augmenta.


El primer classificat al final de la lliga obtindrà el bitllet per l'ascens directe, mentre que el segon i el tercer disputaran la promoció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.