Didac Salas es recupera de l'operació de pubàlgia amb l'objectiu d'arribar en forma a l'Europeu de l'estiu

L'atleta santcugatenc es va haver d'operar a l'octubre d'una problema de pubàlgia

Altres

Publicat el 19/gen/18 per Oriol Petit

El saltador de perxa santcugatenc Didac Salas continua recuperant-se de l'operació de pubàlgia a què es va sotmetre a l'octubre, i afronta el 2018 amb el gran objectiu d'arribar a temps de participar al Campionat d'Europa d'atletisme d'aquest estiu a Berlín. Després d'arrossegar una lesió al pubis durant mesos, finalment l'atleta del FC Barcelona va haver de passar pel quiròfan a principi de temporada i ara s'omple de paciència i prudència per evitar marcar-se terminis de reaparició.

La meta de Didac Salas és aconseguir el bitllet per a l'Europeu d'atletisme que es disputarà a principis d'agost a la capital d'Alemanya, un campionat que li exigirà una marca mínima de 5,55 metres. És una alçada assolible per al santcugatenc, sempre que arribi als classificatoris plenament recuperat. Per això diu que de moment s'ho pren 'amb calma'.

Didac Salas

Estic començant a poc a poc a entrenar, però gairebé sense objectius immediats. Potser faig una competició pel club a baix nivell, però l'objectiu és recuperar-me i competir a l'estiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Salas no descarta ajudar el Barça en la seva participació a la Copa del Rei d'atletisme per equips, però admet que no serà una prova d'alt nivell.