Els Caparrots de Sant Cugat comencen l'any a l'espera de conèixer quin serà el seu nou local


  • Comparteix:

Els Caparrots preparen un nou ball de cara a la Diada de Testes

Els Caparrots preparen un nou ball de cara a la Diada de Testes

Els Caparrots de Sant Cugat comencen el 2018 amb la incògnita de quin serà el nou espai on poder guardar els capgrossos, ja que les obres a tocar del Celler Modernista els obliguen a deixar el local que hi tenen actualment. La colla espera una resposta 'imminent' de l'Ajuntament i desitja que el nou magatzem estigui en un lloc 'visible'. En paral·lel, els Caparrots preparen un nou ball per a la 4a Diada de Testes, que se celebrarà a mitjans de maig sense l'elecció del Caparrot de l'Any però amb la intenció de convidar més colles que l'any passat.

La presidenta dels Caparrots, Nela Vallhonrat, explica per què han de canviar de local.

Nela Vallhonrat

Abans estàvem a la Casa de Cultura, però ens van traslladar temporalment a un local al Celler Cooperatiu. Ara comencen les obres i estem pendents que ens assignin un lloc on guardar els capgrossos i els caparrots.


L'entitat ha decidit canviar el ball que feien ja que l'anterior coreografia amb mocadors era 'molt difícil d'interpretar' per la manca de visibilitat amb els caparrots posats. El nou ball, que està previst que s'estreni a la Diada de Testes, vol ser 'polivalent' i no exclusiu per ballar en parelles.

Els Caparrots participaran a la Festa Major de Sant Cugat i de la Floresta, i ja tenen sortides confirmades per després de l'estiu a l'Hospitalet, Montcada i Gràcia. 14 persones formen part actualment de l'associació, que segueix treballant per ampliar el nombre de membres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.