Sant Cugat s'estrena avui com a Ciutat Europea de l'Esport amb una marató esportiva per a tots els públics


  • Comparteix:

La Rambla del Celler acull tot tipus d'activitats esportives i de fitnes / Font: Eurofitness

La Rambla del Celler acull tot tipus d'activitats esportives i de fitnes / Font: Eurofitness

Sant Cugat donarà el tret de sortida als actes de la Ciutat Europea de l'Esport aquest diumenge al matí amb una marató d'activitats esportives per a tots els públics entre la Rambla del Celler i la plaça de la Vila. Entre les deu i les dues, l'Ajuntament i una vintena d'entitats santcugatenques uneixen esforços per oferir tot tipus de propostes des de futbol, bàsquet, gimnàstica, volei, hoquei, tennis, escalada, atletisme o handbol fins a activitats de fitnes com zumba o spinning.

Els principals clubs esportius de la ciutat prenen part en aquest acte inaugural del reconeixement com a Ciutat Europea de l'Esport, i la voluntat de potenciar el hàbits de vida saludable per a totes les edats i condicions físiques queda palesa amb la implicació també de quatre gimnasos santcugatencs, la OMET i la Coordinadora d'Entitats Esportives.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, es congratula d'aquest caràcter transversal.

Eloi Rovira

És un reconeixement a la ciutat i això implica l'administració, els clubs, els centres de fitness i tots els operadors. La voluntat era organitzar una activitat el màxim de transversal possible.


A la una del migdia estan previstos els parlaments oficials d'inauguració, entre d'altres del Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras. A més, tots els participants s'enduran una samarreta commemorativa. La Rambla del Celler quedarà tallada al trànsit de les nou del matí a les tres de la tarda en el tram entre la rotonda davant l'ajuntament i el carrer de Sant Ramon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.