L'Ajuntament assumirà el cost del lloguer d'instal·lacions per a campus dels clubs que formen part d''Ethics4Sports'


  • Comparteix:

Novetats en els campus que es duen a terme en períodes no federatius

Novetats en els campus que es duen a terme en períodes no federatius

L'Ajuntament assumirà el cost del lloguer d'instal·lacions per dur a terme campus i casals en períodes no federatius als clubs que es troben al programa 'Ethics4Sports'. Ho ha explicat el regidor d'Esports, Eloi Rovira, que també ha anunciat que s'han actualitzat els criteris segons els quals es defineixen les subvencions a les entitats esportives. Una renovació d'acord amb el Pla Estratègic de l'Esport que s'explicarà al proper Consell Sectorial d'Esports, que se celebrarà a finals de mes.


La bonificació per als clubs que estiguin integrats a 'Ethics4Sport'

Un dels punts que s'explicaran al Consell Sectorial serà la bonificació de preu públic del lloguer de les instal·lacions per a campus i casals en períodes no federatius per aquells clubs que s'integrin al programa 'Ethics4Sports' i es mostrin actius en contribuir al seu desenvolupament. L'Ajuntament assumirà el cost del lloguer dels equipaments per aquestes activitats durant les vacances d'estiu, d'hivern i de Setmana Santa, un fet que, segons Rovira, pretén augmentar la qualitat i implicació del projecte.

Eloi Rovira

No només volem que es faci el gest sinó que hi hagi una participació activa. Amb això aconseguim el retorn social que ens permet la bonificació de preu públic en el lloguer dels equipaments.


Rovira ha remarcat que no n'hi haurà prou en formar part de la carta ètica, sinó mostrar que hi ha una implicació activa. El regidor d'Esports ja va anunciar que 'Ethics4Sports' s'ha convertit en el programa municipal de l'esport santcugatenc.

Nous criteris per establir subvencions per a entitats esportives

L'última revisió es va dur a terme fa dos anys, i ara s'han actualitzat aquests criteris 'per ser més coherents amb la realitat actual'. Aquests criteris nous formaran unes bases de subvenció que es divideixen en quatre eixos, i respon a la revisió de la relació entre l'Ajuntament i les entitat esportives, previst al Pla Estratègic de l'Esport. Rovira diu que cal ser flexible perquè l'actualitat va variant.

Eloi Rovira

Presentarem aquests nous criteris a finals de mes perquè l'actualitat va variant i hem de ser flexibles en els criteris de subvenció.


Tot plegat s'explicarà a un Consell Sectorial d'Esports la data del qual encara està per definir però que està previst per a finals de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.