El Consell Sectorial d'Esports tindrà lloc el 8 de març a les set de la tarda


  • Comparteix:

El Consell Sectorial d'Esports, el 8 de març

El Consell Sectorial d'Esports, el 8 de març

El Consell Sectorial d'Esports es durà a terme el 8 de març a les set de la tarda a la sala de plens de l'ajuntament. En aquesta sessió ordinària es tractaran, entre d'altres, la proposta de bonificació del preu públic del lloguer de les instal·lacions per a campus i casals en períodes no federatius per aquells clubs que s'integrin al programa 'Ethics4Sports', així com es parlarà dels nous criteris per establir subvencions per a entitats esportives. Al Consell hi assistiran els principals agents esportius de la ciutat.

A l'ordre del dia també es reserva un punt per referir-se a la proposta de reglament d'ús de les instal·lacions esportives municipals, a l'assumpció d'Ethics4Sports' com a programa municipal de valors, a les sessions de revisió del model de l'esport en edat escolar i a la condició de Sant Cugat com a 'Ciutat Europea de l'Esport'.

Qui forma part del Consell?

Els membres del ple del Consell són: representants de les entitats esportives, representants dels centres d'ensenyament públic i privats que ho desitgin, el president de l'EMD de Valldoreix o un delegat, el president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, un representant de cada grup municipal, fins a tres persones majors de 16 anys escollides aleatòriament del padró d’habitants, fins a tres persones d’especial rellevància de l’àmbit esportiu que visquin a Sant Cugat, fins a tres esportistes o exesportistes de Sant Cugat i represtentants d'altres organismes, com les empreses concessionàries dels serveis esportius municipals o les entitats gestores d’equipaments esportius municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.