Les inscripcions de les Milles de Valldoreix creixen un 40% més que la passada edició a falta d'un mes per a la cursa


  • Comparteix:

Presentació de les Milles Valldoreix

Presentació de les Milles Valldoreix

La 15a edició de les Milles Valldoreix, organitzades per l'EMD i el Complex Esportiu de Valldoreix, es disputarà el 17 de març i continua per segon any consecutiu apostant pel format mixt. Les inscripcions han superat en un 40% les de la darrera edició a falta d'un mes per a la cursa. Els interessats s'han d'inscriure a Millesvalldoreix.com. El cost de les inscripcions és gratuït per als menors de 18 anys, i persones en atur i 10 euros per a la resta

Els participants podran triar entre el circuit de les tres o les cinc milles i també hi haurà les categories infantils. La sortida de la categoria absoluta serà des del carrer Brollador, davant del pavelló de Valldoreix, a dos quarts de deu del matí. Les sortides infantils seran a dos quarts de dotze del matí, quan faltin deu minuts per les dotze i a les dotze. El vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, ressalta el caràcter no competitiu de les curses infantils.

Bernat Gisbert

Seguim mantenint les incripcions mixtes i va anar molt bé.


Cada participant infantil rebrà una medalla commemorativa de la cursa. L'any passat van participar 274 atletes, 142 noies i 132 nois. El paratriatleta Dani Nafría, el director esportiu del Complex de Valldoreix, Álex López, i el director tècnic de la cursa, Rafa Meléndez han assitit a la presentació que s'ha fet aquest dilluns a l'EMD de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.