L'equip santcugatenc Bultzaki-Camps inicia una campanya solidāria per al cāncer infantil

D'esquerra a dreta, Riki Espaņol i Juan Luciano / Font: Riki Espaņol

Altres

Publicat el 28/feb/18 per Joan Garcia

L'equip santcugatenc de ciclisme Bultzaki-Camps ha iniciat una campanya solidāria '#ParaLosValientes' que servirā per recaptar diners per a la construcciķ del SJD Pediatric Cancer Center, centre oncolōgic pediātric més gran d'Europa. Els integrans d'aquest conjunt, que participaran a la Titan Desert, venen bosses per a esportistes a 6 euros a la botiga BiciCamps de Sant Cugat. La recaptaciķ de les vendes anirā íntegrament per a l'Hospital Sant Joan de Deu.

200 bosses s'han posat a la venda a la botiga Biciesport Camps, a l'avinguda Ragull 32. En pocs dies ja s'han venut la meitat i s'espera que s'acabin les unitats encarregades. Un dels integrants del projecte, Riki Espaņol, ressalta el vincle solidari i esportiu de la iniciativa.

Riki Espaņol

És un projecte molt emotiu i que vol implicar a la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El nou hospital tindrā gairebé 5.000 metres quadrats i es necessiten 30 milions d'euros per construir-lo. L'equip santcugatenc participarā a la Titan Desert, cursa de BTT pel desert del Marroc, entre el 29 d'abril al 5 de maig. Ricard Espaņol, Juan Luciano, David Borrella i Ángel Torres sķn els integrants d'aquest conjunt que es marca l'objectiu de millorar la sisena plaįa de l'anterior ediciķ. Els tres primers repeteixen per segon any consecutiu, mentre que Torres se suma a l'equip en la seva primera participaciķ a la prova. La Titan Desert és una competiciķ molt dura que es divideix en sis etapes amb un total de 700 quilōmetres.