La gratuïtat de les instal·lacions per als campus dels clubs adherits a 'Ethics4Sports' s'activarà a l'estiu


  • Comparteix:

Imatge d'un campus al pav 1 de la Rambla del Celler

Imatge d'un campus al pav 1 de la Rambla del Celler

La gratuïtat a l'hora de llogar les instal·lacions municipals per als campus dels clubs adherits al programa 'Ethics4Sports' entrarà en funcionament a partir de l'estiu. Així, els campus que s'organitzin durant les vacances de Setmana Santa encara estaran subjectes al preu públic marcat fins ara. Ho ha explicat a Cugat.cat el regidor d'Esports, Eloi Rovira, que també ha remarcat que els clubs que no estiguin adherits a 'Ethics4Sports' ho podran fer abans de l'estiu i beneficiar-se així d'aquest avantatge.

Rovira ha explicat que ja es va avisar a les entitats que la posada en marxa d'aquesta bonificació vinculada a la participació d'aquest codi ètic no arribaria fins l'estiu per qüestions administratives. El regidor d'Esports ha explicat que la modificació dels preus públics s'ha d'aprovar al ple municipal i la intenció de l'equip de govern és portar-ho a la sessió plenària de juny.

Eloi Rovira

Hem de fer una modificació dels preus públics que inclogui aquesta clàusula. Tot això té uns tràmits, tenim previst fer-ho al ple de juny.


Rovira ha ressaltat que la municipalització del programa 'Ethics4Sports' dona la possibilitat a les entitats que no hi estan adherides a fer-ho abans de l'estiu a través del conveni que s'està redactant. De fet, el regidor ha recordat que aquest vincle es podrà signar tant si es tracta d'una entitat que ja té un conveni amb l'Ajuntament com si és una entitat que no n'ha signat cap.

Eloi Rovira

Ho oferirem a través d'un conveni amb dues vies: les entitats que actualment ja tenen conveni signaran una addenda, i amb les entitats que no en tenen tindrem un conveni específic per 'Ethics4Sports'.


Rovira també ha lloat que aquest conveni el signin entitats que no utilitzen equipaments municipals per a aquests campus, tenint en compte que amb la inclusió a 'Ethics4Sports' també gaudiran 'd'altres drets' inherents al programa, com formacions, jornades de treball, material pedagògic i suport de psicòlegs esportius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.