El juvenil del Volei SC cerca la revenja davant el Barça amb el passi al Campionat d'Espanya a l'horitzó


  • Comparteix:

El juvenil del Volei Sant Cugat es veu les cares amb el CVB Barça

El juvenil del Volei Sant Cugat es veu les cares amb el CVB Barça

El juvenil del DSV-Club Voleibol Sant Cugat es veu les cares aquest dissabte a tres quarts d'onze del matí amb el Club Voleibol Barcelona Barça a la cinquena jornada de la segona fase del Campionat de Catalunya. Les santcugatenques cerquen la revenja de la derrota a la final de la Superlliga Femenina Júnior i, en cas de victòria, faran un pas quasi bé definitiu cap a la classificació per al Campionat d'Espanya. A més, el triomf serviria per augmentar les opcions de ser campió català, últim títol del curs.

Leo Passerine va assegurar després de la final de la Superlliga Femenina Júnior, celebrada a Sant Cugat, que el seu equip no havia mostrat el nivell de competitivitat habitual durant la temporada, i els números li donaven la raó. Fins llavors, l'equip només havia perdut un partit dels 23 que havia disputat, i de fet havia superat el seu botxí a la final, el Barça, per 3 sets a 0.

Aquest partit corresponia a l'anada de la segona fase del Campionat de Catalunya, i aquest cap de setmana arriba el partit de tornada, un enfrontament que l'equip afronta amb ganes de tornar la moneda a les blaugrana. Passerine reconeix la importància de la cita, tenint en compte tant l'estat anímic com el fet que serà clau per acabar proclamant-se campió català.

Leo Passerine

És molt important, perquè el primer partit el vam guanyar 3 a 0, a la final no vam poder jugar bé i ara és la revenja. I també perquè sabem que, a llarg termini, ens estem jugant el Campionat de Catalunya.


Bitllet per al Campionat d'Espanya

En cas de triomf, les santcugatenques signaran virtualment el primer lloc d'aquesta segona lligueta, posició que dóna un dels dos bitllets catalans al Campionat d'Espanya. Resten cinc partits i les vermell-i-negres tenen vuit punts més que el segon classificat, precisament el Barça. L'altre equip de la Federació Catalana que es classificarà per a l'estatal sortirà d'una fase entre els sis primers d'aquest grup, el de Campionat, i els dos millors del grup de Permanència, i serà cap de sèrie al Campionat d'Espanya.

Camí cap al títol de campió de Catalunya

El grup de Campionat també serveix per definir el campió català. A hores d'ara, es marca una classificació en què s'arrosseguen els punts que s'han obtingut a la primera fase. Un cop es coneguin els equips que participaran al Campionat d'Espanya, s'eliminaran els punts arrossegats i es tornarà a competir contra els equips de la primera fase en enfrontaments d'anada i tornada: en el cas del Volei Sant Cugat, seran el CECELL Lleida, el CV Vall d'Hebrón i el Voleibol Sant Just.

Els punts sumats en aquesta segona tongada de partits se sumaran als obtinguts fins ara a la segona fase, i es determinarà una classificació final en què el primer classificat aixecarà el títol de Campionat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.