L'organització dels World Games de Sant Cugat fa una crida per aplegar els 300 voluntaris necessaris


  • Comparteix:

L'organització dels World Games de l'Associació Internacional d'Esports de Paràlisi Cerebral (CPISRA), que se celebren a Sant Cugat entre el 7 i el 16 d'agost, ha fet una crida aquest divendres per arribar als 300 voluntaris necessaris per poder dur a terme el campionat. Sam Turner, membre del comitè organitzatiu i de l'Associació Internacional, ha definit els jocs com la cita més important de la història de l'ens federatiu, que coorganitza els World Games juntament amb la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i l'Ajuntament. (Seguirà ampliació amb vídeo)

Els World Games situaran de nou Sant Cugat com l'epicentre internacional de l'esport adaptat. La cita aplegarà entre 700 i 1.000 esportistes de més de 30 països d'arreu del món, un esdeveniment de gran magnitud que necessitarà 300 voluntaris. A hores d'ara se n'han inscrit 50, la majoria dels quals estrangers, de manera que la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, ha recordat la necessitat d'arribar a aquesta xifra.

Susanna Pellicer

Un esdeveniment com aquest té una necessitat mínima de 300 persones, voluntaris de tot tipus.


Sant Cugat manté l'aposta clara per l'esport adaptat, repetint el model organitzatiu de la Copa Intercontinental de Futbol 7 de 2013 i l'Europeu de Boccia de l'any passat: una col·laboració estreta amb la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals. El seu president, Carles Muñoz, ha assegurat que l'ens federatiu no hagués pogut arribar al seu creixement actual sense l'ajuda de l'Ajuntament.

Carles Muñoz

Voldria agraïr l'Ajuntament, que una vegada més ens dona suport en aquest nou repte. No hi ha millor company de viatge.


La magnitud de la cita l'ha definit Sam Turner, membre del comitè organitzatiu i de l'Associació Internacional, que l'ha considerat l'esdeveniment més important de la història de la CPISRA, amb unes possibilitats competitives que només es troben als Jocs Paralímpics.

Sam Turner

És una gran oportunitat perquè els esportistes competeixin al més alt nivell, només comparable als Jocs Paralímpics. Així que aquests World Games seran el major esdeveniment de la història del CPISRA.


A l'acte d'aquest dimecres també hi ha assistit el regidor d'Esports, Eloi Rovira, i Joaquim Serrahima, president del Grup Catalònia, entitat que col·laborarà amb els World Games.

Rovira ha explicat que la presentació oficial del campionat es durà a terme durant la Festa Major.

Què cal fer per ser voluntari dels World Games?

Per ser voluntari d'aquesta competició cal omplir el formulari al lloc web oficial, i hi poden participar tots aquells majors de 16 anys. Els voluntaris hauran de cobrir diferents aspectes com el transport, la logística, la premsa i comunicació, l'atenció i informació, el merxandatge i col·laboració en l'àrea esportiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.