Els carrers de Sant Cugat acolliran dimarts i dimecres que ve una Volta a Catalunya de luxe

Imatge de la Volta a Catalunya / Font: Voltacatalunya.cat

Altres

Publicat el 14/mar/18 per Dani Aguilà

La Volta a Catalunya, que de nou aplegarà alguns dels millors ciclistes del món amb noms com el de Nairo Quintana i Alejandro Valverde, passarà per Sant Cugat dimarts i dimecres que ve. La ciutat santcugatenca serà punt de pas de la segona etapa, que es durà a terme dimarts, mentre que l'endemà serà el punt des d'on arrenqui la tercera etapa. La sortida de dimecres serà quan passin vint minuts de les onze del matí des del Pla del Vinyet.

Aquest dimarts es va presentar la 98a edició de la Volta a Catalunya, que es disputarà de dilluns a diumenge que ve i que atorgarà protagonisme a Sant Cugat en dues de les seves etapes. El cartell el lideren campions de Grans Voltes com Nairo Quintana, guanyador de la Vuelta i del Giro i dues vegades segon al Tour de França, Alejandro Valverde, també campió de la Vuelta i que ha estat diverses vegades al podi del Tour i el Giro, i altres nomes com el de Fabio Aru, Rigoberto Urán i el vilanoví Marc Soler, que acaba d'alçar-se amb la París-Niça.

Etapa 2 - Dimarts 20

Tots ells passaran per Sant Cugat dimarts i dimecres. L'hora previst del seu pas per la ciutat a la segona etapa és als volts d'un quart de tres, una jornada en què els ciclistes recorreran l'Avinguda de les Roquetes, la Ronda Nord i el carrer Vallespir abans de marxar cap a Rubí. Serà una etapa que s'iniciarà a Mataró i finalitzarà a Valls.

Etapa 3 - Dimecres 21

El moment àlgid del paper santcugatenc a la Volta serà dimecres, quan actuarà com a punt de sortida d'etapa des de Pla del Vinyet. Quan faltin cinc minuts per dos quarts d'onze es durà a terme el control de signatura dels ciclistes, un moment en què els amants del ciclisme podran veure de prop aquestes figures mundials d'aquest esport.

El recorregut de dimecres arrencarà al Pla del Vinyet, girarà per Avinguda de Gràcia i resseguirà la Rambla del Celler passant pel costat del Parc de la Pollancreda.

Aquesta sortida serà un dels actes de Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport al 2018. Serà la tercera ocasió que Sant Cugat formarà part del recorregut de la Volta: les dues primeres, el 2009 i el 2012.