Gemma Mengual i Pau Ribes, testimonis del creixement de la natació artística al CN Valldoreix


Temes relacionats

Mengual: 'Sant Cugat té un futur molt important en natació sincronitzada' ( 1/mar/18)


  • Comparteix:

La segona exhibició de la temporada dels grups de natació artística del Club Natació Valldoreix ha tingut com a convidats de luxe l'exnedadora santcugatenca Gemma Mengual i Pau Ribes, integrant de l'equip estatal de natació sincronitzada. Una cinquantena de nedadores d'entre 6 i 16 anys han representat la segona de les tres actuacions previstes per aquest curs al Complex Esportiu de Valldoreix, en una modalitat que està consolidant la seva proposta.

La cita l'ha estrenat Gemma Mengual, Premi Extraordinari Sant Cugat, amb un exercici de solo, una actuació que també ha dut a terme Pau Ribes. La parella, que va competir junts al Campionat Mundial de Natació el 2015, no ha pogut executar un exercici de duo mixte per una lesió del nedador català.

Més enllà dels dos prestigiosos nedadors, hi ha hagut les actuacions dels grups de l'entitat valldoreixenca, nou equips de tres categories diferents: dos conjunts en categoria federada, tres en categoria escolar i quatre en categoria d'oci. Pel que fa als dos equips federats, l'exhibició ha reforçat aquesat temporada la seva participació en el Campionat de Catalunya i la Copa Catalana.

Tot plegat en un acte que ha aplegat esportistes i famílies amb l'objectiu de promoure la natació artística a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.