L'inici de La Volta es retarda dues hores i arrenca a un quart i cinc de dues avui des de Pla del Vinyet


  • Comparteix:

La Volta sortirà de Sant Cugat aquest dimecres

La Volta sortirà de Sant Cugat aquest dimecres

La tercera etapa de la Volta a Catalunya surt aquest dimecres de l'avinguda del Pla del Vinyet a un quart i cinc de dues de la tarda. El recorregut arrencarà al Pla del Vinyet, girarà per l'avinguda de Gràcia i resseguirà la Rambla del Celler passant pel costat del Parc de la Pollancreda i després anirà cap a Cerdanyola. Nairo Quintana i Alejandro Valverde són alguns dels noms destacats de la cursa. La sortida, prevista inicialment per a un quart i cinc minuts de dotze, s'ha retardat dues hores per motius meteorològics.

El moment àlgid del paper santcugatenc a la Volta serà quan actuarà com a punt de sortida d'etapa des de Pla del Vinyet. Quan faltin cinc minuts per dos quarts d'una es durà a terme el control de signatura dels ciclistes, un moment en què els amants del ciclisme podran veure de prop aquestes figures mundials d'aquest esport.

L'arribada estava prevista a l'estació de Vallter 2000, però l'organització ha modificat el recorregut per les condicions meteorològiques i acabarà a Camprodon.

Aquesta sortida serà un dels actes de Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport al 2018. Serà la tercera ocasió que Sant Cugat formarà part del recorregut de la Volta: les dues primeres, el 2009 i el 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.