Alejandro Valverde, gran atracció a Sant Cugat de la sortida de la Volta a Catalunya

Mercè Conesa vol que Sant Cugat aculli una arribada de la Volta la propera edició


  • Comparteix:

El líder provisional de la Volta, Alejandro Valverde, ha centrat tota l'atenció de la sortida de la tercera etapa que s'ha fet des de l'avinguda del Pla del Vinyet. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha ressaltat l'aposta esportiva de la ciutat per aquesta cursa i ha avançat que per a la propera edició vol que la nostra ciutat aculli un final d'etapa.

Màxima expectació a Sant Cugat per veure la sortida de la tercera etapa de la Volta a Catalunya. El bus de l'equip Movistar Team amb Alejandro Valverde i Nairo Quintana ha centrat tota l'atenció del públic. Valverde s'ha fet fotografies amb els espectadors i ha signat algun autògraf.

Abans de la sortida, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha entregat el guardó a Eduard Prades com a millor ciclista català després de dues etapes. Conesa ha fet el tall de la cinta. La sortida s'ha fet de manera puntual a dos quarts de dues de la tarda des de l'avinguda del Pla del Vinyet. Els ciclistes han anat en direcció cap a Cerdanyola. L'etapa de gairebé 150 quilòmetres finalitza a Camprodon i amb Alejandro Valverde com a líder provisional.

Conesa ha avançat que Sant Cugat té moltes possibilitats d'acollir una arribada de la Volta. La sortida de la Volta forma part dels actes de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.