La UE Sant Cugat de tennis taula té a tocar l'ascens directe a Primera Nacional

L'equip de la UESC de tennis taula

Altres

Publicat el 8/abr/18 per Oriol Petit

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de tennis taula ho té tot de cara per assolir l'ascens directe a Primera Nacional, quan només falten dues jornades per a la finalització de la lliga al grup 5 de Segona Nacional. Els santcugatencs han guanyat els dos partits disputats aquest dissabte, incloent l'ajornat davant el Ripollet, i en té prou amb una victòria en els dos partits que queden per assegurar la primera posició i per tant l'ascens directe. La UESC recuperaria així la plaça perduda la temporada passada a la tercera màxima divisió del tennis taula estatal.

Josep Antón Velázquez, Enric Bosch i Gualberto Cabello, els tres palistes de la UESC, tenen a tocar l'objectiu del curs. Els vermell-i-negres podrien proclamar-se campions la setmana que ve si guanyen a domicili dels Lluïsos de Gràcia o si el seu immediat perseguidor, l'Ateneu 1882, perd l'enfrontament directe contra el tercer classificat, el Sallent.

El jugador de la UESC, Josep Antón Velázquez, admet que no confirmar l'ascens directe seria una gran decepció.

Josep Antón Velázque

Òbviament si ara que ho tenim tan a prop no ho aconseguim seria un cop dur. Encara podríem fer la promoció d'ascens, però l'objectiu és acabar líders com hem estat tota la temporada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest dissabte, els vermell-i-negres han superat per 2-4 el Ripollet, quart classificat, i per 4-2 els Falcons de Sabadell. La UESC suma un balanç de 14 victòries i tres derrotes, i cal destacar que té l'average directe a favor amb els tres altres conjunts que aspirent a pujar de categoria.