La Penya Blaugrana Sant Cugat, premi a la millor Projecció Social pel Torneig Nocturn Mixt


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha rebut el premi a la Millor Projecció Social de la 21a Nit de l'Esport per l'organització del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7, una jornada de sensibilització que aprofita l'esport per fomentar un oci alternatiu entre els joves. Enguany la cita ha arribat a la cinquena edició i, sota el lema 'Enganxa't als bons hàbits', ha volgut fer reflexionar els joves de la ciutat sobre uns determinats hàbits de consum a través de la pràctica de l'esport.

El president de l'entitat, Josep Maria Félez, s'ha acompanyat dels membres de la junta directiva del club per recollir el premi. Félez ha destacat el caràcter 'altruista' de la Penya Blaugrana.

Josep Maria Félez

És el reconeixement a unes persones que fan un esforç i treball altruistes. Gràcies a tots els esportistes que fan que Sant Cugat sigui cada dia més gran.


L'esport com a vehicle dels bons hàbits
Ja fa quatre anys que la Penya Blaugrana Sant Cugat, juntament amb Teampartners, va estrenar un format adreçat a adolescents dels instituts i centres escolars de Sant Cugat l'horari del qual fos fins la matinada i que pretenia fomentar un oci nocturn alternatiu a través de l'ús del futbol. Tot plegat, incidint en l'etapa de creixement amb tallers enfocats a la sexualitat, l'alimentació, les relacions personals i l'avís sobre el consum de drogues, entre d'altres.

Un esdeveniment consolidat que aposta per la partitat
Després de quatre edicions, la cita s'ha consolidat i enguany ha comptat amb 24 equips repartits en dues instal·lacions: Can Magí i la Guinardera. A més, tots els conjunts que hi participen han de ser mixtos, reforçant així un altre dels objectius del torneig: la paritat a l'esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.