El centenari del Junior, premiat a Tota una Trajectòria a la 21a Nit de l'Esport


  • Comparteix:

El centenari del Junior ha estat guardonat a la 21a Nit de l'Esport amb el premi a Tota una Trajectòria. L'entitat blau-i-negra va complir 100 anys l'1 de desembre de l'any passat, i va dur a terme un programa d'activitats amb 25 esdveniments esportius, entre els quals l'organització de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei herba i una desena d'actes culturals i socials.


Una història centenària

El Junior es va crear a Barcelona el 1917 i anys després es mudaria a unes instal·lacions a Sant Cugat. Des de llavors, l'entitat esportiva ha comptat amb vuit disciplines tant esportives com culturals, algunes de les quals no han perdurat en el temps: atletisme, bàsquet, hoquei herba, bridge, cinema, escènica, frontó i futbol. A dia d'avui destacat per ser un dels planters més prolífics quantitativament i qualitativa d'hoquei herba a nivell estatal.

El president de l'entitat, Rafa Espino, s'ha congratulat del vincle amb Sant Cugat.

Rafa Espino

100 anys que ara complim dels quals 60 a Sant Cugat i esperem que molts més.


Samarreta commemorativa i programa farcit d'activitats

El club va dissenyar una samarreta especial perquè la vestissin els equips de l'entitat durant l'any del centenari i, entre d'altres reconeixements, va rebre la Medalla d'Honor de Sant Cugat. L'organització de les Copes del Rei i de la Reina d'hoquei herba van ser les cites esportives més destacades d'un programa d'activitats en què també va haver un torneig de futbol entre equips de la ciutat i un partit davant la selecció catalana de veterans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.