El Centre d'Alt Rendiment, primer Premi Especial Cugat.cat de la Nit de l'Esport


  • Comparteix:

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat és el guardonat amb el Premi Especial Cugat.cat, que s'ha entregat per primera vegada aquest dijous a la 21a Nit de l'Esport, celebrada al Teatre-Auditori. L'equipament santcugatenc ha estat reconegut per 'l'excel·lència al conjunt de les seves activitats' que ha mantingut fins a dia d'avui, i per situar Sant Cugat al mapa internacional.

El director del CAR, Ramon Terrassa, ha posat en valor la feina que es fa des del centre per fer que els1 esportistes als quals es dóna servei siguin 'dels millors del món'. Terrassa considera, a més, que el CAR i Sant Cugat fan una bona parella per promocionar un estil de saludable amb l'esport com a eix.

Ramon Terrassa

Sant Cugat és una ciutat amb molta qualitat de vida, on l'esport és important. Els esportistes d'elit ajuden a què l'esport arribi a tothom.


Una referència internacional
Fa 30 anys de la inauguració del Centre d'Alt Rendiment, i des de llavors ha estat una instal·lació essencial pel desenvolupament de l'esport català i estatal. A més, es tracta d'un espai on s'han reunit professionals de talla mundial en formació de l'esport, medicina i psicologia esportiva i tecnologia aplicada a la pràctica de l'esport, un fet que l'ha situat com un referent a nivell internacional.

Peça clau per al moviment olímpic i per la marca 'Sant Cugat'
Bona part dels esportistes que participen als Jocs Olímpics viuen, en major o menor mesura, la seva posada a punt al CAR. La seva excel·lència en instal·lacions ha ajudat a progressar el nivell d'aquests esportistes. A més, el Centre d'Alt Rendiment ha situat Sant Cugat en el mapa internacional, exportant la marca de la ciutat arreu del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.