Toyota i Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport, patrocinadors dels Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

Toyota Ippon Motor Vallès i Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport són els patrocinadors de la 21a edició de la Nit de l'Esport, organitzada per Cugat.cat, i que arriba aquest dijous a dos quarts de vuit de la tarda al Teatre-Auditori. Toyota Ippon Motor Vallès esponsoritza per primera vegada aquest acte que reconeix els èxits dels millors esportistes, equips, entrenadors, directius, clubs i entitats de la ciutat pels mèrits de la temporada 2016-2017. Les entrades estan pràcticament exhaurides, però encara es poden reservar a Santcugat.koobin.com/nitesport .

L'empresa Toyota Ippon Motor Vallès esponsoritza per primera vegada aquest acte que reconeix els èxits dels millors esportistes, equips, entrenadors, directius, clubs i entitats de la ciutat pels mèrits de la temporada 2016-2017. El gerent de Toyota Ippon Motor Vallès. Josep Maria Sala, ressalta el valor de l'esport a la ciutat.

Josep Maria Sala

És un acte molt important per la ciutat i per l'esport santcugatenc.


La gala, amenitzada per l'humorista Pep Plaza, tindrà una finalitat solidària per al Campus Sant Cugat-Índia. Chocolat Factory endolçirà l'acte, l'Escola Fusió aportarà el seu talent musical i el CAR i el Tot Sant Cugat també col·laboren amb els Premis Esport en Marxa. La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, agraeix l'ajuda de tots els patrocinadors i col·laboradors.

Mònica Lablanca

Estem molt orgullosos d'aquests patrocinadors i col·laboradors.


La creació de dues noves categories, millor equip escolar i el premi especial Cugat.cat són les novetats dels guardons.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.