La 2a Garmin Teamtrail Experience 200 kms clourà de nou el seu 'emblemàtic' recorregut a Sant Cugat

Foto de família amb representants dels municipis que formen la Garmin Teamtrail

Altres

Publicat el 18/abr/18 per Dani Aguilà

La 2a Garmin Teamtrail Experience 200 kms tornarà a tancar el seu recorregut a Sant Cugat en una cita que es disputarà el 16 i 17 de juny. La prova travessarà nou municipis de la província de Barcelona, amb sortida a Castellar de N'Hug i amb un traçat que es desenvoluparà pel Parc Fluvial del Llobregat. El traçat es podrà recórrer en solitari i en equips de 2, 3, 4, 6 i 8 persones, amb un màxim de 36 hores per completar-lo sense aturada. La Garmin Teamtrail s'ha presentat aquest dimecres a l'ajuntament.

L'empresa d'esdeveniments esportius RPM-MKTG, responsable de proves de gran d'èxit com la Titan Desert i la Marató de Barcelona entre moltes altres, és l'artifex d'aquesta cita que l'any passat va estrenar-se i que va aplegar 311 participants, una prova en què el Buff Pro Team es va proclamar campió. Enguany l'organització preveu arribar als 500 esportistes, amb un recorregut que tornarà a passar per Castellar de N'Hug, Bagà, Vallcebre, Avià, Puig-reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat i que tindrà un desnivell positiu de 6.025 metres i un de negatiu de 7.327.

Sergi Pujalte, director general de la cursa, ha descrit en tres els seus elements diferencials: el fet que té un traçat 'emblemàtic', la característica de córrer per equips i el tret que sigui una cursa que es fa sense aturar-se. A la presentació també hi ha assistit, per part de l'organització, l'expilot Joan Porcar, ara director general de RPM/MKTG, que ha assegurat que la principal motivació de la gran majoria dels participants és pel component d'aventura, i no per la competició.

Joan Porcar

Sempre intento evitar la paraula cursa. Són experiències que tenen més a veure amb l'aventura amb i la supervivència que amb la cursa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La Garmin Teamtrail té com a patrocinador principal aquesta empresa tecnològica, que ha estat representada en Vanesa Garrido a l'acte de presentació, i té el suport de la Diputació de Barcelona, que aquest dimecres ha comptat amb la presència de la diputada delegada d'Esports, Maite Fandos, i la presidenta, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa. Conesa ha incidit en la transversalitat de la cursa en el territori com a foment de col·laboracions entre els municipis.

Mercè Conesa

Ho fem en un any en què Sant Cugat és Ciutat Europa de l'Esport. Volem ajudar a què els diferents pobles i ciutats estiguem relacionades a través de l'esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la presentació també s'hi han apropat membres dels ajuntaments dels diferents municipis per on passa la prova.