El Sant Cugat FC assoleix la permanència a Preferent amb un triomf a domicili davant el Molins de Rei

Feliu ha fet l'assistència del primer gol de les santcugatenques amb un gran servei de falta

Altres

Publicat el 22/abr/18 per Albert Diumenjó

El femení del Sant Cugat FC assoleix la permanència al grup 1 de Preferent de futbol amb una victòria (0-2) davant l'últim classificat, el Molins de Rei, quan resten tres jornades pel final de temporada. Les vermell-i-negres han disputat el partit com si fos una final conscients que podien certificar l'objectiu del curs, la continuïtat a la categoria, i s'han imposat amb gols de Lidia Rubio i Ari Forment. L'equip de Toni Polidano encadena set jornades sense perdre i assalta la vuitena plaça de la classificació amb 33 punts.

La pilota aturada ha estat la principal arma de les santcugatenques a la primera meitat. Les santcugatenques han sortit més endollades que les rivals, han generat les ocasions de gol més clares i han aconseguit el primer a través d'un servei de falta. Marta Feliu l'ha posat magistralment perquè Lidia Rubio fes el primer amb un potent remat de cap.

El Molins ha sortit millor a la represa i han dominat sense perill per davant d'un SantCu molt còmode en defensa. Les locals amb prou feines han generat perill davant l'equip menys golejat de la lliga, que ha tornat a avisar a la porteria rival i finalment, quan només quedaven tres minuts de partit, Ari Forment ha fet el definitiu 0 a 2.

El tècnic santcugatenc, Toni Polidano, explica que l'equip ha certificat l'objectiu de la temporada tot i els problemes que han tingut de cara a porteria.

Toni Polidano

Ha estat molt complicat per culpa de la falta de gol però les jugadores han competit al 120%.

La setmana que ve les santcugatenques reben la visita de l'avantpenúltim classificat, el Pontenc.