Sant Cugat acull aquest dimecres l'acte central del dia de l'educació física


  • Comparteix:

La cursa d'orientació serà una de les activitats destacades d'aquest dimecres

La cursa d'orientació serà una de les activitats destacades d'aquest dimecres

L'Ajuntament i el Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya (COPLEFC) organitzen aquest dimecres l'acte central del dia de l'educació física (DEFC) amb la participació de 10 escoles de primària i 3 instituts de secundària de la nostra ciutat. Els més de 1.300 alumnes faran les sessions lectives d'educació física als carrers, parcs i espais propers a cada centre participant. Aquesta jornada s'emmarca dins de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport i s'iniciarà a dos quarts de nou del matí i finalitzarà a dos quarts de cinc de la tarda.

Aquesta és la primera vegada que aquesta jornada es disputa a Sant Cugat. L'institut Joaquima Pla i Farreras, l'Institut Arnau Cadell i l'Angeleta Ferrer i Sensat juntament amb les escoles Joan Margall, Ferran Clua, Pins del Vallès, Turó de Can Mates, Ciutat d'Alba, la Floresta, Pureza de Maria, Gerbert d'Orlhac, Catalunya i Collserola. L’acte central serà un parlament a la plaça d’Octavià del regidor d’Esports, Eloi Rovira; i del president del COPLEFC, Pere Manuel. A l’acte s’hi sumaran mestres i professors de les escoles que organitzaran actes a l’entorn del Monestir. Cursa d'orientació, parkour, partits de shootball, cursa de salt de tanques i jocs cooperatius seran algunes de les activitats que s'organitzaran.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.