La sisena edició d'uns StQlímpics consolidats a la ciutat dóna el tret de sortida divendres que ve

Imatge de la temporada passada

Altres

Publicat el 27/abr/18 per Albert Diumenjó

La primera fase de la 6a edició dels StQlímpics tindrà lloc divendres que ve a la ZEM La Guinardera a dos quarts d'onze del matí, en una festa de l'esport adaptat consolidada a la ciutat. L'atletisme adaptat serà, un any més, la disciplina amb la qual començarà la competició, i de nou l'organitzador d'aquesta primera fase és el Club Muntanyenc Sant Cugat.

L'objectiu de la competició és promoure l'esport entre les persones amb trastorns de desenvolupament intel·lectual, malaltia mental o discapacitat física, per fomentar un estil de vida saludable, augmentar l'autoestima i sensibilitzar la ciutadania. La primera fase dels StQlímpics està integrada per tres proves, 80 metres tanques, 80 metres lliures i llançament de vòrtex. Un cop acabin les diferents disciplines es farà una entrega de premis als participants.

Els participants d'enguany dels StQlípmics són Edda de Carli Sant Cugat, Residència Guru Valldoreix, Taller Jeroni de Moragas, Centre Ocupacional ASPASUR Valldoreix, Centre Sant Medir i el Club Muntanyenc.