Marcos Hofmann és el nou president del Junior FC


  • Comparteix:

Marcos Hofmann, nou president del Junior FC / Font: Cedida

Marcos Hofmann, nou president del Junior FC / Font: Cedida

Marcos Hofmann és el nou president del Junior FC després de presentar l'única candidatura a les eleccions convocades per l'entitat. Hofmann completa així una trajectòria en què ha passat per pràcticament tots els estaments del club, i el seu equip directiu estarà format per sis membres nous respecte la junta anterior i la continuïtat de Sergi Renieblas i Marta Cerdà. El nou màxim mandatari agafa el relleu de Rafa Espino, president els dos últims anys.

Després de la presidència dividida en dos períodes entre Xavi Guix i Rafa Espino, Hofmann durà les regnes del club durant els propers quatre anys, i ho farà després d'haver estat jugador de la secció d'hoquei, entrenador, cap d'escoles, secretari tècnic, cap de la secció d'hoquei i vicepresident primer. Tot aquest bagatge l'ha fet un dels homes de més pes dins l'estructura de l'entitat, i ara accedeix també a la presidència.

En declaracions a Cugat.cat, Hofmann explica quines seran les línies mestre del seu projecte: seguir treballant en l'element que considera clau a l'entitat, les escoles tant de futbol com d'hoquei, i veure quins són les possibilitats d'una secció en un creixement tant fort com el pàdel.

Marcos Hofmann

Volem posar el focus a les escoles de les seccions, segueix sent el pal de paller del club. Hem de seguir explorant on va això del pàdel, és un repte per al club.


La nova junta directiva tindrà sis nous noms: Katery Maragall, Salva Font, Jorge Castro, Marc Permanyer, Jordi Muñoz i Marc Grau. A més d'ells, continuaran respecte la junta anterior Sergi Renieblas, com a vicepresident i vocal de la secció de Futbol, i Marta Cerdà, que més enllà de seguir amb el càrrec de vocal de Tennis ocuparà també la de vicepresidenta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.