Aquest dissabte arriba una nova cursa solidāria contra el cāncer, 'Metres de Vida'


  • Comparteix:

Imatge del cartell

Imatge del cartell

'Metres de Vida' és el nom de la nova cursa solidāria que es disputarā a Sant Cugat aquest dissabte i que recaptarā fons per l'Associaciķ Espanyola Contra el Cāncer (AEEC). La delegaciķ a Catalunya de l'entitat i l'empresa Teampartners sķn els impulsors d'aquesta cursa, que espera aplegar al voltant de 500 participants. La cita, d'1, 5 o 10 quilōmetres i amb sortida i arribada al Casal de Mira-sol, i té un preu de 15 euros i estā oberta a tothom.

La cursa es dividirā en tres categories segons les distāncies: la d'1 quilōmetre servirā perquč competeixin des de les edats prebenjamí fins les infantils, la de 5 perquč ho facin de cadet a māster 2, incloent-hi les sčniors, i a la de 10 quilōmetres només podran participar els sčniors i els māsters 2. Les inscripcions es podran dur a terme fins el divendres a mitjanit.

Aquesta cursa arriba, segons l'organitzaciķ, pel fet de 'cercar la implicaciķ per recaptar recursos econōmics que permetin sumar i ajudar a guanyar la batalla al cāncer', i és per aixō que es pretén 'apropar aquesta causa a la ciutadania fent-la visible a tothom de manera participativa mitjanįant l'activitat física'. Pel que fa la cursa, el responsable de Teampartners, Xavier Requeno, assegura que s'ha dissenyat una prova per a tots els públics.

Xavier Requeno

Hem intentat que sigui el més transversal possible a nivell d'edats, amb la cursa d'1, 5 i 10 quilōmetres.


L'activitat forma part del programa de 'Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.