SantCugatCreix reconeix la tasca de les entitats que integren la Carta Ètica


  • Comparteix:

L'associació esportiva SantCugatCreix ha tancat el curs esportiu amb el reconeixement a personalitats esportives i als clubs que han impulsat la Carta Ètica en un acte al claustre del monestir aquest dimarts. La Carta Ètica ja és una realitat dins del projecte Ethics4Sports amb la participació de 7 socis europeus entre els quals hi ha l'Ajuntament de Sant Cugat com a partner principal. La Carta Ètica serà presentada a la Unió Europea i es convertirà en el programa municipal de valors esportius que aplicarà l'Ajuntament a partir de la temporada que ve.

Més d'una desena de clubs i entitats santcugatenques han treballat conjuntament amb SantCugatCreix per impulsar aquesta carta ètica. El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, ressalta la feina feta de tots els agents implicats en el projecte.

Albert Salarich

És un recull de feina fet durant dos anys i mig.


L'acte també s'ha convertit en una taula rodona on la Scuola di Pallavolo Anderlini, l'Iserlhorn, Barwell i les universitats de Rennes i Leicester han explicat les seves experiències amb la Carta Ètica. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, s'enorgulleix que l'esport de la ciutat sigui una font de valors.

Carmela Fortuny

M'enorgulleix que aquesta feina ajudi a tot el món esportiu de la ciutat.


La foto final de família ha posat el punt final a l'acte.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.