Els World Games d'esport adaptat redueixen els dies de competició i les modalitats esportives

La ZEM Jaume Tubau acollirà els World Games de futbol

Altres

Publicat el 4/jul/18 per Joan Garcia

Els World Games, sota l'organització de l'Associació Internacional d'Esports de Paràlisi Cerebral (CPISRA) i la col·laboració de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i l'Ajuntament de Sant Cugat, ha reduït de 10 a 6 dies la competició. L'esdeveniment es disputarà entre el 7 i el 13 d'agost i finalment seran set modalitats esportives. El CAR, la ZEM de la Rambla del Celler, la ZEM Jaume Tubau i el pavelló de la Guinardera seran les seus de les competicions. Més de 800 persones de 24 països participants assistiran a l'esdeveniment.

Modalitats esportives

Es disputaran un total de set modalitats esportives dividides en dues categories, els esports oficials i els de desenvolupament. Els oficials són l'atletisme paralímpic, el race runnning, el futbol i la natació paralímpica. Els de desenvolupament seran l'eslàlom en cadira de rodes, la boccia i el futbol femení.

Cerimònies d'inauguració i clausura

La cerimònia d'inauguració serà el 7 d'agost al pavelló de la Guinardera amb la col·laboració de Catalònia Fundació Creativa i de la companyia artística la Fura dels Baus. La cerimònia de clausura serà l'11 d'agost a la Guinardera amb els esportistes.