El Super Gran Slam Salerm Cosmètics reunirà els millors jugadors de pàdel català a Valldoreix


  • Comparteix:

Presentació de la 8a edició del Super Gran Slam de pàdel Salerm Cosmètics

Presentació de la 8a edició del Super Gran Slam de pàdel Salerm Cosmètics

La 8a edició del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel, màxima categoria catalana, es disputarà des d'aquest diumenge i fins el 22 de juliol al Club Esportiu Valldoreix. Les millors parelles masculines i femenines del rànquing català es donaran cita en aquest club. Els premis en metàl·lic ascendeixen a 4.500 euros Les inscripcions es tanquen aquest divendres i s'han de formalitzar a Fcpadel.cat. Les categories es divideixen en sis masculines i dues que són femenines.

Catalunya només acull cinc proves de la categoria Super Gran Slam, màxima categoria del circuit català. Vic, Vilafranca del Penedès, Sant Just, Roses i Valldoreix són les localitats que acullen aquests campionats. La prova de primera catageoria masculina està formada per 24 parelles, les 20 amb millor rànquing i les 4 que arribin a semifinals de segona categoria. A la primera femenina hi ha 16 parelles, les 12 amb millor rànquing i les quatre que arribin a semifinals de segona categoria. Els milllors jugadors i jugadores catalans de rànquing absolut participen a la competició. El director esportiu del club valldoreixenc, Roger Badia, ressalta l'alt nivell del torneig.

Roger Badia

Després de vuit anys, mantenim la il·lusió d'organitzar aquest torneig.


La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada, es mostra orgullosa de la feina que fa el club valldoreixenc.

Susana Herrada

És un orgull que el Club Esportiu Valldoreix organitzi campionats d'aquest nivell.


228 parelles van disputar la darrera edició amb triomf de Paula Eyheraguibel- Aranzazu Osoro i Enric Sanmartí-Gerard Company.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.